QUSCAN

Qufinity helpt MKB-ondernemers een duidelijk overzicht te krijgen van hun onderneming middels een QuScan. Aan de hand van historische financiële data uit uw boekhoudpakket (de auditfiles) kunnen wij bij Qufinity meerdere facetten van uw bedrijf uitlichten en visualiseren. Denk bijvoorbeeld aan de uitsplitsing van uw omzet op basis van klanten, productgroepen, sectoren, geografische spreiding et cetera. Ook kunnen we uw marge per product bepalen en seizoenspatronen identificeren. Op het gebied van investeringsbeleid kunnen we middels een QuScan uw werkkapitaal in kaart brengen en de liquiditeit van uw onderneming. Uiteindelijk vormt een QuScan een goede stap om uw bedrijf eens grondig onder de loep te nemen, zodat u beter begrijpt wat er zich onder de motorkap allemaal afspeelt.

Qufinity Dashboard Current trading WV

DYNAMISCH DASHBOARD

Middels onze eigen dasboarding-tools kunnen we samen met u een afspraak inplannen waarin we stap voor stap door uw financiële data lopen. Wij laten aan de hand visualisaties zien wat er binnen uw organisatie gebeurt en wat er eventueel verbeterd kan worden. Onze dashboards zijn dynamisch en doorklikbaar, waardoor we dieper kunnen inzoomen op elk financieel facet van uw onderneming. Wij garanderen u dat u aan het einde van de sessie met een beter begrip van uw onderneming en met nieuwe ideeën weggaat.

BLAUWDRUK VAN DE ONDERNEMING

De QuScan vormt een blauwdruk van de onderneming en beantwoord de vraag hoe het bedrijf er momenteel voor staat. In de QuScan wordt teruggekeken op de financiële performance van de onderneming. Maar wordt er ook gekeken naar het resultaat van strategische beslissingen in het verleden.

Qufinity Dashboard Groeistrategie - Producten - Categorieen

POWER BI

Voor onze QuScans maken wij veelal gebruik van Microsoft Power BI, één van de populairste Business Intelligence tools van dit moment. Power BI helpt bij het visualiseren van bedrijfsdata. Aangezien het onderdeel is van Microsoft is Power BI goed te integreren met andere Microsoft diensten zoals Excel of Sharepoint. Daarnaast kunnen wij Power BI koppelen aan een grote variatie aan boekhoudpakketten en ERP-systemen.

Wessel van Huizen Data Qufinity Dashboard

Wilt u meer inzicht in uw bedrijf? Laten we vrijblijvend een kop koffie drinken voor de mogelijkheden!