QUMUNITY

dé ondernemers community van Nederland
Indien u bij ons een waardemanagement traject aangaat, maakt u automatisch deel uit van de Qumunity. Jaarlijks zullen wij met een inspirerende groep ondernemers samenkomen om gezelligheid en ervaringen te delen. Evenementen variëren van workshops en presentaties tot borrels en etentjes. Wacht niet langer en wordt onderdeel van onze Qumunity!

Voordelen van de Qumunity

Onderdeel zijn van een club van groei-ondernemers heeft vele voordelen. Naast de gezelligheid draagt het bij aan het uitbouwen van je netwerk en het verbreden van je kennis. Want uiteindelijk leren we het snelst van elkaar’s ervaringen.

Netwerk

Alle ondernemers zullen beamen dat het hebben van een sterk netwerk cruciaal is voor succesvol ondernemerschap. Of het nu om goede relaties met klanten, leveranciers, werknemers of andere ondernemers gaat, het zijn diezelfde goede relaties die zorgen voor stabiliteit in tijden van onzekerheid. De Qumunity helpt ondernemers bij het creëren van nieuwe relaties op een formele en informele manier. Bovendien is het fijn onderdeel te zijn van een club van ondernemers die in dezelfde groeifase zitten als jijzelf. 

Kennis en ervaringen

Door de samenkomst van onze ondernemers ontstaat er kruisbestuiving van ‘Lessons Learned’ en ‘Best Practices’ waar andere ondernemers weer hun voordeel mee kunnen doen. We hoeven niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden en daarom is het ontzettend waardevol om met gelijkgestemde ondernemers te praten die mogelijk de juiste kennis en ervaring hebben om jou op weg te helpen.

Gezelligheid

Eén van de kernwaarde van Qufinity is ‘fun’. Naast dat wij in onze interne organisatie gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, vinden wij het ook heel belangrijk diezelfde gezelligheid te delen met onze klanten. Als onderdeel van de Qumunity zullen we met gelijkgestemde ondernemers gezellige momenten beleven onder het genot van een hapje en een drankje.