WERKEN BIJ ONS

meer dan een team
Bij Qufinity zijn we altijd op zoek naar nieuwe talentvolle collega’s. Ons werk is veelzijdig en daarom bestaat ons team uit mensen met een breed pallet aan achtergronden: Finance, Bedrijfskunde, Data Science en meer. We leren van elkaar en gaan altijd voor het maximale haalbaar. En uiteraard gaat samen werken ook gepaard met samen plezier maken. Dus mis ook vooral onze wekelijkse sportsessies, donderdagmiddagborrels en uitjes niet!
Qufinity Venture Cafe Lars de Bruin

WAT WE ZOEKEN

Bij Qufinity mag je jezelf zijn. Wij zoeken zowel generalisten, die het geen probleem vinden om buiten hun comfort zone te treden en graag afwisselend werk doen, als specialisten, die de beste willen zijn en blijven in hetgeen wat ze leuk vinden om te doen. Voor beide groepen is er een plaats binnen Qufinity. Om een allround adviseur bij Qufinity te worden is het wenselijk om in ieder geval aantoonbare ervaring en/of affiniteit te hebben met de onderstaande eigenschappen:

Analytisch en data-gedreven

Bij Qufinity werken we o.a. met de interne data die aangeleverd wordt door de klant. Veelal zijn dit ruwe databestanden uit boekhoudpakketten of ERP-systemen die wij vervolgens analyseren met eigen ontwikkelde modellen in bijvoorbeeld Power BI, Excel, Python etc. Het is een pré als het analyseren van data al in je bloed zit en je het geweldig vindt om volledig in de getallen te duiken van een klant. Ervaring met bovengenoemde software programma’s is geen vereiste, maar is zeker handig voor je werk binnen Qufinity.

Business sense

Als adviseur bij Qufinity zal je te maken krijgen met een breed pallet aan klanten en sectoren. Dit zorgt voor afwisseling, maar ook voor de noodzaak om snel meerdere industrieën en verdienmodellen te begrijpen en te analyseren. Snel doorhebben waar de echte ‘value-drivers’ zitten bij onze klanten staat centraal in onze dienstverlening. Het is daarom wenselijk als je vanuit de studie of eerder opgedane werkervaring een goede bedrijfskundige basis hebt opgebouwd.

Commercieel

Al vrij snel zul je bij ons direct in contact staan met onze klanten, veelal de eigenaar, de financiële directeur of het managementteam van Nederlandse MKB-ondernemingen. Daarnaast schakelen wij regelmatig met de huisaccountant van de desbetreffende klanten. Communicatie is key is ons vakgebied. Een commerciële en pragmatisch instelling helpt daarbij enorm in het contact met ondernemers. Zie jij continue kansen en weet jij mensen te overtuigen om er ook volledig voor te gaan? Dan heb jij het commerciële talent dat wij bij Qufinity zoeken!

EEN ONDERNEMEND BEDRIJF

in hartje Rotterdam
Qufinity Rotterdam Lars de Bruin Wessel van Huizen