Qufinity verwelkomt MSP-overnamespecialist Ronald Steenbakkers als nieuwe Associate Partner

Qufinity verwelkomt Ronald Steenbakkers als MSP overnamespecialist Lars de Bruin Wessel van Huizen Jisse Waasdorp

Twee jaar na de oprichting van Qufinity zijn Managing Partners Wessel van Huizen en Lars de Bruin verheugd om Ronald Steenbakkers als nieuwe Associate Partner te mogen verwelkomen in het team. Ronald zal met name als overnamespecialist binnen de Managed Service Providers (MSP) sector het dealteam komen versterken bij aankoop-en verkooptrajecten in het MKB. 

Bundeling van krachten 

Door de bundeling van krachten, wordt jarenlange MSP-dealervaring gecombineerd met specialistische kennis betreffende de nieuwste methodes binnen de overnamemarkt op het gebied van Data Analytics en fact-based dealmaking (M&A 2.0), waar Qufinity in haar overnametrajecten om bekend staat. Op deze manier kunnen MSP-ondernemers nog beter geassisteerd worden bij financieel-strategische vraagstukken inzake bedrijfsovernames en wordt er nog meer waarde voor klanten gecreëerd. Wessel van Huizen: “Wekelijks komen wij in contact met een breed pallet aan geïnteresseerde partijen binnen de MSP-markt vanwege de aanhoudende consolidatieslag in deze sector die al een aantal jaren zichtbaar is. Daarom zijn wij enthousiast dat we vanuit Qufinity de diepgaande sectorkennis én het netwerk van Ronald kunnen samenvoegen met onze innovatieve manier van dealmaking, waardoor ondernemers beter voorbereid met ons een succesvoller aan-of verkooptraject kunnen doorlopen.” Ook Ronald Steenbakkers voegt daaraan toe: “Professionele data-analyse maakt een integraal en onmisbaar onderdeel uit van overnametrajecten. Met Qufinity’s frisse en vernieuwende manier van dealmaking worden de financiële resultaten en de benodigde analyses van een onderneming voor kandidaat-kopers in één keer heel transparant gemaakt. Dit is noodzakelijk voor een soepel verloop van het verkoopproces. Nadat we samen een aantal verkooptrajecten succesvol hebben afgerond zetten we nu een vervolgstap in onze samenwerking.” 

“Wekelijks komen wij in contact met een breed pallet aan geïnteresseerde partijen binnen de MSP-markt vanwege de aanhoudende consolidatieslag in deze sector die al een aantal jaren zichtbaar is. Daarom zijn wij enthousiast dat we vanuit Qufinity de diepgaande sectorkennis én het netwerk van Ronald kunnen samenvoegen met onze innovatieve manier van dealmaking, waardoor ondernemers beter voorbereid met ons een succesvoller aan-of verkooptraject kunnen doorlopen.”

 – Wessel van Huizen

“Professionele data-analyse maakt een integraal en onmisbaar onderdeel uit van overnametrajecten. Met Qufinity’s frisse en vernieuwende manier van dealmaking worden de financiële resultaten en de benodigde analyses van een onderneming voor kandidaat-kopers in één keer heel transparant gemaakt. Dit is noodzakelijk voor een soepel verloop van het verkoopproces. Nadat we samen een aantal verkooptrajecten succesvol hebben afgerond zetten we nu een vervolgstap in onze samenwerking.”

– Ronald Steenbakkers

Eerdere deals samen 

In samenwerking met Qufinity heeft Ronald al eerder mooie deals begeleid binnen de MSP-markt zoals de verkoop van Aumatics aan zakelijke ICT-provider Hallo, de verkoop van Crystal ICT aan Managed Service Provider TSH (onderdeel van Strikwerda Investment) en de verkoop van VBVB ICT aan ICT-dienstverlener Futureproof Group (onderdeel van MKB Fonds).  

Over Ronald Steenbakkers 

Ronald Steenbakkers heeft Bedrijfskunde (studierichting: Accountancy) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij de postdoctorale opleiding tot Register Accountant afgerond. Ronald startte zijn carrière bij KPMG waar hij betrokken was bij Due Diligence onderzoeken. Na een periode als Financieel analist in het bedrijfsleven keerde Ronald terug als Corporate Finance consultant in de wereld van Fusies & Overname bij o.a. Main Capital Partners om vervolgens via zijn eigen praktijk jarenlang succesvol deals te begeleiden. Inmiddels heeft Ronald vele jaren ervaring met de aan- en verkoop van middelgrote MSP-organisaties en beschikt daardoor ook over een uitgebreid netwerk en specifieke kennis over deze sector. 

Over Qufinity 

Qufinity is expert op het gebied van Waardemanagement en Fusies & Overnames voor MKB- ondernemers en investeerders. Qufinity’s dienstverlening ontvouwt zich gedurende de gehele ondernemersreis. Zo kunnen ondernemers bij Qufinity terecht voor bedrijfswaarderingen, assistentie bij het maximeren van de ondernemingswaarde, structurele hulp bij het verkoopklaar maken van bedrijven, begeleiding bij Fusies & Overnames en Buy-and-Build strategieën en advies over het beheer van aangekochte participaties en/of opgebouwd kapitaal als gevolg van een bedrijfsoverdracht.