Versterkt Qufinity team biedt Power BI kansen voor MKB-Nederland

Team Qufinity Lars de Bruin Frank Boom Wessel van Huizen

De gehele dienstverlening van Qufinity is gericht op waardeverhoging van MKB-ondernemingen. Data speelt hierin een cruciale rol. Binnen Qufinity wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Power BI-dashboards om o.a. financiële data van ondernemingen uit te lezen en te analyseren. Door de versterking van het team met Frank Boom maakt Qufinity een extra stap in het nog beter helpen van MKB-ondernemers bij het maken van concrete data-gedreven beslissingen met als einddoel om de waarde van de onderneming te verhogen.

Frank zal o.a. een grote rol spelen bij het verbeteren en uitbreiden van Qufinity’s Power BI-dashboarding tools. Bovendien zal Frank beschikbaar zijn voor Qufinity’s klanten in het geven van bedrijfstrainingen op het gebied van Power BI en datagedreven werken, zodat ook interne medewerkers leren beter met data om te gaan. Lars de Bruin (Managing Partner Qufinity): “Wij merken dat er binnen MKB-ondernemingen een groeiende behoefte (en noodzaak) is om bewuster en gerichter met bedrijfsdata om te gaan. Uiteraard kan Qufinity hier dé vaste partner in zijn, maar wij geloven er ook in dat onze klanten nóg meer geholpen zijn op het moment dat intern personeel eveneens weet hoe om te gaan met bedrijfsdata. Door vanuit Qufinity ook Power BI-trainingen aan te bieden aan het personeel van onze klanten, hopen wij nog meer waarde voor ze te creëren.

Frank Boom is een ervaren en gedreven BI-consultant met meer dan 7 jaar ervaring in het helpen van klanten om bedrijfsdoelen te behalen en te overtreffen. Frank is daarnaast met een achtergrond in Bedrijfseconomie dé schakel tussen Finance en IT en kan d.m.v. actiegerichte data organisaties ondersteunen in het creëren van waarde. Frank heeft meerdere diploma’s behaald in Power BI en Tableau. Frank Boom: “De belangrijkste factor bij datagedreven werken is de mens. Hoe zorg je ervoor dat je een omgeving creëert waarin medewerkers op zoek gaan naar een manier om zich te verbeteren en hoe kan het gebruik van data daarin ondersteunen? Medewerkers trainen op het gebied van data en Power BI zal zeker bijdragen aan de waardeverhoging van de organisatie. Ik kijk ernaar uit om met Qufinity MKB-ondernemingen hierin te ondersteunen.

Naast Frank en Lars bestaat het team van Qufinity uit Wessel van Huizen en Jisse Waasdorp. Gezamenlijk combineren de heren tientallen jaren aan ervaring op het gebied van finance, strategie en data. Bent u een ondernemer met interesse in ons waardemanagement-proces, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.