Qufinity assisteert in de verkoop van Fullstaq en Beyond Blue aan technology-group The Digital Neighborhood

Qufinity Fullstaq verkoop aan The Digital Neighborhood M&A Deal

Vanuit Qufinity heeft Wessel van Huizen in samenwerking met Ronald Steenbakkers en David Sluis geassisteerd bij de verkoop van Fullstaq en Beyond Blue aan technology-group The Digital Neighborhood.

The Digital Neighborhood, een groeiende gemeenschap van elf onafhankelijke technologiebedrijven die gespecialiseerd zijn in alles wat met data, Microsoft en de cloud te maken heeft, voegt Fullstaq en Beyond Blue toe aan zijn merkenportefeuille. The Digital Neighborhood verdiept en versterkt hiermee zijn kennis van cloud-native oplossingen, om zo te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van de Europese markt. Fullstaq, een snelgroeiend adviesbedrijf voor cloud-native IT-services dat start-ups en ondernemingen helpt hun ambities op het gebied van Kubernetes waar te maken, is het moedermerk van Beyond Blue. Beyond Blue begeleidt bedrijven bij hun zoektocht binnen Azure. Dankzij de uitgebreide expertise en gedeelde passie voor open-source technologie van beide bedrijven zijn zij echte partners voor de merken True (Nederland), Delegate en Sulava (Noord-Europa) van The Digital Neighborhood.

Synergie

De synergie tussen partijen biedt Nederlandse organisaties toegang tot een uniek en compleet aanbod van innovatieve diensten met een focus op Kubernetes en cloud-native technologie. Fullstaq heeft een sterke achtergrond in de open-source community en een pioniersrol binnen de Nederlandse Kubernetes-markt, en staat bekend om zijn gereedheidsbeoordelingen, roadmaps, migraties en implementaties. True is gespecialiseerd in managed hosting en voortdurende verbetering van cloudtechnologieservices. De samenwerking stelt de twee bedrijven in staat om een breder scala aan klanten te bedienen en meerwaarde te bieden door de kloof tussen consulting en managed services te overbruggen. Hun gebundelde krachten en expertise resulteren in uitgebreide end-to-end diensten, waarbij een naadloze ervaring tijdens de gehele cloudreis wordt gegarandeerd. Fullstaq krijgt dankzij deze samenwerking toegang tot de mkb-markt, waarin True zich specialiseert. True krijgt op zijn beurt toegang tot het middensegment en uiteindelijk ook de grootzakelijke markt.

“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij The Digital Neighborhood naast zijn gerenommeerde technologiemerken. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van Fullstaq. Door onze diepgaande technische expertise te combineren met True’s beheerde hostingdiensten, kunnen we nu baanbrekende end-to-end cloud native- en Kubernetes-services bieden en ons klantenbereik in Nederland uitbreiden.”

– Gerrit Tamboer, CEO van Fullstaq

“De toevoeging van Fullstaq en Beyond Blue aan The Digital Neighborhood versnelt ons groeitraject. Het stelt ons in staat om elkaars technische expertise op het gebied van cloud-native en Kubernetes te benutten. Dit versterkt ons vermogen om geavanceerde end-to-end cloudoplossingen te leveren, die groei stimuleren en maximale waarde bieden aan onze klanten.”

– Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood

Over Fullstaq

Fullstaq is een snelgroeiend IT-services bedrijf voor cloud-native technologie dat zowel start-ups als ondernemingen helpt bij het realiseren van hun Kubernetes-ambities. Fullstaq richt zich voornamelijk op de continue ontwikkeling en beheer van DevOps-gedreven cloudoplossingen en containerplatforms, vaak gebaseerd op open-source automatiseringstools en Infra-as-a-code. Fullstaq is opgericht in 2016 door open-source engineers Gerrit Tamboer en Fabian Met, specialisten op het gebied van DevOps, cloud en containerplatforms.

Over Beyond Blue

Beyond Blue is het toonaangevende IT-servicebedrijf in Nederland dat zich richt op Azure. Zij stellen start-ups, scale-ups en ondernemingen in staat om schaalbare, veilige en flexibele cloud-native oplossingen te creëren op Microsoft Azure. Met een sterke overtuiging in de toekomst van Azure biedt Beyond Blue uitgebreide diensten, waaronder implementatie, observability, beveiliging, FinOps en adoptie. Het team van Azure-experts, waaronder MVP’s, MCT’s, AKS-specialisten en containerisatie-experts, zorgt voor uitzonderlijke ondersteuning voor onze klanten.

Over The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood is een IT-groep met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Het is een groeiende community van 11 ondernemende technologiebedrijven en meer dan duizend IT-specialisten. Elk van de bedrijven heeft een leidende positie in zijn specialisme. The Digital Neighborhood is in zeven landen actief en bestaat uit True, DMP, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava en Iquality. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Rol Qufinity

Qufinity was financieel betrokken en was onder andere verantwoordelijk voor de onderliggende data-analyse, structurering en aanlevering van de financiële data aan kopers door middel van het Qufinity Databook.