Qufinity assisteert in verkoop van Aumatics aan ICT-provider Hallo

Qufinity overname Aumatics verkoop aan Hallo ICT

Vanuit Qufinity heeft Wessel van Huizen in samenwerking met Ronald Steenbakkers ondernemer Ed van Puffelen geassisteerd bij de verkoop van het bedrijf Aumatics aan zakelijke ICT-provider hallo,.

Over Aumatics

Aumatics is sinds haar oprichting in 2010 uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige ICT-oplossingen, met een sterke focus op security diensten, server- en applicatiehosting en cloud infrastructuren, ook in de procesautomatisering.

De samenwerking

De eisen aan IT-dienstverlening worden steeds hoger, bijvoorbeeld op het gebied van kennis, veiligheid, service levels, en opleidingen voor medewerkers. Om het hoge niveau van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen en ons team uitdagingen te blijven bieden zijn we de samenwerking met hallo, aangegaan. Gecombineerd kunnen wij onze klanten een breed portfolio bieden, met specialistische kennis van Cloud, infrastructuur en security technologie gecombineerd met ongeëvenaarde serviceniveaus.”, aldus Ed van Puffelen, oprichter en directeur van Aumatics over de samenwerking met hallo,.

Barry Wissink, directeur van hallo,: “De samenwerking met Aumatics betekent voor hallo, een verdere verdieping van ons security aanbod, met premium oplossingen van diverse vendoren als Cortex XDR, Veeam, Pentera, Crowdstrike en Microsoft. Door de expertise en ervaring van Aumatics te combineren met de kennis binnen hallo, kunnen we voor onze klanten een nog hoogwaardiger en completer aanbod van ICT-diensten verzorgen. We heten het team van Aumatics van harte welkom bij hallo,.”