Qufinity: De bedrijfswaardeerder in Regio Rotterdam

Bedrijfswaardering Rotterdam Qufinity Lars de Bruin Register Valuator

Bent u voornemens om het aandelenpakket van uw compagnon over te nemen? Heeft u een medewerker die zich als aandeelhouder wil inkopen in uw bedrijf? Zijn er plannen om de onderneming te verkopen? Of bent u simpelweg benieuwd wat uw bedrijf momenteel waard is? Een waardering van uw bedrijf is om allerlei redenen een goed startpunt om bovenstaande situaties goed voorbereid in te gaan.

Bij Qufinity voeren we voor MKB-ondernemers dagelijks waardebepalingen uit op onze eigen data-gedreven en pragmatische manier, zodat het achterliggende doel van de bedrijfswaardering ook daadwerkelijk gehaald wordt. Bovendien hebben we binnen Qufinity officieel erkende ‘Register Valuators’ werkzaam, waardoor u er altijd vanuit kan gaan dat de waardebepaling op een accurate manier uitgevoerd wordt en volgens de meest gebruikte hedendaagse waarderingsmethodieken.

Als verlengde van onze waarderingsopdrachten bieden we MKB-ondernemers een Power BI sessie aan, waarbij we door middel van onze eigen gebouwde dashboards door de cijfers van uw onderneming lopen. Hierdoor krijgt u extra inzicht in de financiële achtergrond van uw organisatie en zult u de uitkomst van de waardering een stuk beter kunnen plaatsen.

Bent u een ondernemer in de regio Rotterdam of daarbuiten en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfswaarderingen, waardemanagement of fusies en overnames, neem dan vooral contact met ons op voor een kop koffie!

Over de auteur:

Lars de Bruin Qufinity Foto

Lars de Bruin heeft een achtergrond in strategie en finance. In 2021 is Lars toegetreden als officieel erkende Register Valuator binnen het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV). Daarnaast heeft Lars vier jaar deal-ervaring opgedaan bij Marktlink Fusies & Overnames, waar hij veel verschillende MKB-ondernemers en ondernemingen heeft mogen begeleiden bij strategische beslissingen op het gebied van aan-en verkoop. Binnen Qufinity Rotterdam is Lars o.a. verantwoordelijk voor waarderingsvraagstukken en ‘Value-based management’ met als doel om de waarde van ondernemingen te verhogen.

E-mail: l.debruin@qufinity.com
Telefoon: +31 6 15 05 04 09